Ești un profesionist dornic să ajute?

Pe 6 septembrie 2019, Fundația Comunitară Prahova și un grup de voluntari organizează o seară de lucru după program pentru profesioniști în beneficiul organizațiilor non profit prahovene.

Te invităm să donezi 8 ore făcând ceea ce știi mai bine, să oferi ceea ce ai mai de valoare – experiența ta profesională – pentru o cauză din comunitatea ta. Evenimentul este o întâlnire de lucru între profesioniști din comunicare și ONG-uri care necesită suport și consiliere profesională pentru o mai bună desfășurare a activităților din 2019/2020.

Suntem de părere că niciodată nu poți fi prea generos. Doar că, în loc să vă cerem bani, vă cerem să contribuiți, în cursul unei seri, cu experiența voastră profesională. Împreună, veți găsi soluții la problemele identificate de către organizațiile participante și veți gândi împreună cu acestea pași concreți de acțiune în vederea atingerii obiectivelor curente ale organizațiilor.

Îți dăm posibilitatea ca, în 8 ore, să faci o faptă bună și să contribui în comunitate. Strânge o echipă de 4-5 profesioniști și înscrieți-vă la eveniment.

Înscrierile voluntarilor vor avea loc în perioada 12 iulie – 31 august 2019 completand acest FORMULAR. 

De asemenea, participând ai ocazia să cunoști și să interacționezi, într-un mediu prietenos și informal, cu oameni talentați și profesioniști și să intelegi ce se mai întâmplă în comunitatea ta.

Ce zici? Vrei să donezi 8 ore din timpul tău pentru o organizație nonprofit?

Urmărește-ne în continuare și pe pagina oficială de Facebook pentru a afla cum merg pregatirile pentru eveniment.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search