Fundația Comunitară Prahova

Proiect: Community Investors

Context: Prin Fundatia Comunitara Prahova aducem împreuna cele mai bune cauze din județul nostru și oamenii cărora le pasă! Alături de companiile locale și donatorii individuali, creăm fonduri sau oportunități de voluntariat pentru a susține proiecte locale de impact. Împreuna contribuim, astfel, la dezvoltarea unei comunități active din care îți dorești să faci parte! Prin programele noastre te ajutăm să faci bine mai ușor, cu un impact mai mare! De aceea dacă ești pregătit să te implici în comunitate ia legătura cu Fundația Comunitară Prahova să facem o schimbare care contează! Pentru că o Fundație Comunitară aparține comunității, ne dorim să oferim prahovenilor oportunitatea de a susține schimbarea în județul nostru printr-o campanie de Debit Direct.

De rezolvat: planificare strategică pentru o campanie de debit direct

Căutăm voluntari cu experiență în: vânzări, fundraising, comunicare, marketing.

www.fundatiacomunitaraprahova.ro

https://www.facebook.com/FundatiaComunitaraPrahova/

Reprezentant proiect:  Isabela Alexe

Asociația Curcubeul Autismului Prahova

Proiect: Impreuna pentru copiii cu autism

Context: In anul 2013 , in urma unor probleme avute cu integrarea unui copil cu autism in gradinita de masa, nedorind ca si alte familii sa mai treaca prin asa ceva, a fost fondata Asociatia Curcubeul Autismului Prahova de catre mama unui copil cu autism. Timp de trei ani ,cu ajutorul sponsorilor , dar si a prietenilor, au reusit sa faca victorii mici, dar sigure, in lupta cu autismul.
Căutăm voluntari cu experiență în: vânzări, fundraising, comunicare, marketing.

De rezolvat: campanie de fundraising pentru un  centru de zi în Ploiești

Căutăm voluntari cu experiență în: vânzări, fundraising, comunicare, marketing.

https://www.facebook.com/AsociatiaCurcubeulAutismuluiPrahova/

Reprezentant proiect: Diana Oncioiu

“Impreuna pentru copiii cu autism” asta este deviza noastra. Deoarece in Ploiesti terapiile sunt foarte costisitoare, iar unii parinti au ales sa mearga la Bucuresti pentru a incerca sa-si recupereze copiii, am depus cerere de acreditare pentru servicii sociale prin care m-am angajat ca in decurs de trei ani sa ridic un centru pentru copiii cu TSA. Imi doresc ca si copiii nostri sa mearga dupa orele de scoala/gradinita intr-un loc unde sa fie acceptati, unde sa socializeze , unde sa faca terapie . Copiii cu autism sunt frumosi si speciali, daca ajungi sa-i cunosti te vor invita in lumea lor, unde totul este senin. Cea mai mare calitate a lor este sinceritatea. Avem nevoie de oameni cu suflet alaturi de noi, ne dorim ca visele noastre sa devina realitate. Doar cu ajutorul vostru putem reusi!

Asociația Iubesc Ploieștii

Proiect: Festivalul Internațional de Educație, ediția a II-a

Context: Festivalul International de Educatie FIEdu 2017, se afla in acest an la a doua editie. Am avut astfel prilejul de a experimenta intreg procesul de organizare a unui eveniment de talie internationala, cu provocarile aferente.
Anul trecut FIEdu s-a remarcat prin calitatea invitatilor si a continutului oferit insa partea de comunicare pre si post eveniment nu a fost la acelasi nivel. Ne propunem ca la 8 ore peste program sa descoperim impreuna care ar fi mijloacele prin care acest eveniment unic in Romania si chiar in Europa de Est ar putea deveni un reper binecunoscut. Cuvantul cheie in jurul caruia ne vom concentra este Promovarea.

De rezolvat: campanie de comunicare pentru FIEdu

Căutăm voluntari cu experiență în: comunicare, marketing, branding, mass-media/jurnalism, educatie,

 

www.fiedu.ro

Reprezentant proiect: Alexandra Anton

Educatia este fundatia oricarei societati. In cadrul Asociatiei Iubesc Ploiestii suntem convinsi ca schimbarea in comunitatea noastra nu are loc atunci cand ne plangem, ci atunci cand actionam. Asa ca am decis sa ne invitam colaboratorii din lumea intreaga si sa organizam Festivalul International de Educatie, un eveniment care promoveaza colaborarea. In cadrul celor 8 ore ne propunem sa asimilam cat mai multe strategii prin care sa facem aceasta initiativa cunoscuta la nivel local, national si international.

Asociația Overland for Smile - Zâmbet de copil

Proiect: Zâmbet de copil

Context: Problema principală a acestui proiect social este lipsa mediatizării. Misiunea umanitară trece aproape neobservată în fiecare an. Este un proiect care prezintă interes în rândul populației nevoiașe, a copiilor singuri. Acest fapt afectează atragerea de fonduri.
Echipele de voluntari sunt formate din medici dentiști, asistenți, tehnicieni dentari, igieniști care suportă toată cheltuiala deplasării și a șederii în România. Cu puținele sponsorizări obținute Asociația încearcă să acopere anumite taxe și cheltuieli ale Misiunii. Clinica mobilă este dotată cu trei scaune stomatologice. Toate materialele folosite pentru tratamente si totodată dotarea tehnică sosesc din Italia. Rămân descoperite însă taxele și cheltuielile mai sus-amintite. Din acest motiv dorim o creștere a vizibilității.

De rezolvat: campanie de comunicare a activităților asociației

Căutăm voluntari cu experiență în domeniile: comunicare, marketing, branding,

http://www.overlandforsmile.it/ro/

Reprezentant proiect: Antonela Ioniță

Asociația Județeană de Rugby Prahova

Proiect: Educație prin rugby

Context:

De rezolvat: campanie de promovare a rugby-ului în zone rurale si mic urbane

Căutăm voluntari în domeniile:  comunicare, marketing, vânzări, branding, web design

Reprezentant proiect: Lucian Mircescu

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search